Post by eatpoispaclansupp on Feb 5, 2022 19:20:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Hra je docela dobrá a vyvážená a zábavná. Až na to, když se dostanete ke stavbě rakety. Existuje příliš mnoho kroků a trvá příliš dlouho, než se dostanete tam, kam potřebujete, aniž byste museli platit peníze. Celkově je to dobrá hra, ale pokud jste netrpěliví, neztrácejte čas. Pouze dvě hvězdy, protože postavit raketu trvá příliš dlouho a je to velmi nepříjemné.
Dobra hra ale asi nejakej bug... mam hotovou raketu na strese a nestartuje... furt to pise neco o checklistu
Nejlepší hra
Nevíte prosím jak sundat toho pavouka ve vajíčku?
Tato hra se mi opravdu líbila, dokud jsem se nedostal na úroveň 320. Odtud jste uvízli, aniž byste museli nakupovat nebo sledovat reklamy. Sledoval jsem maximální počet reklam každý den po dobu 2 týdnů a stále jsem nemohl získat zásoby, které jsem potřeboval k pokračování, takže předpokládám, že toto je konec hry. Až do této chvíle jsem si to opravdu užíval. Škoda, že to skončilo takhle, ale dva týdny každodenního hraní a žádný pokrok to opravdu tak trochu zastaví. I přes tuto úroveň tuto hru doporučuji!
Je to slušná nečinná hra. Postup je však velmi závislý na cechovním systému (nebo skutečné platbě), jak se dostanete dále, za předpokladu, že máte vůbec rádi postup. Hodně štěstí, když se dostanete do cechu, který vás nenakopne za to, že jste dva dny pryč, protože většina z nich jsou docela tvrdé cechy nebo jsou to jen banda leechers s několika veterány.
Neexistuje žádná vlajka Saúdské Arábie. Nechám si jednu hvězdu a hru smažu a nevrátím se, dokud nepřidáte saúdskou vlajku a umístění.
Právě jsem začal hrát, ale mohu říci, že je to dobrá hra, má velmi dobrou kvalitu a velmi dobrou grafiku a pěkné je se zábavnou hrou typu tycoon, kterou bych ohodnotil 5 hvězdičkami
Mám rád hry tohoto druhu, protože jsou příjemné, uvolňující atd. Požitek z bezplatného hraní bohužel vyprší během několika hodin. Ach jistě, nekonečné zlato a zdroje, jistě. Ale krystaly pro urychlení stavby a vylepšení... NE! Takže se na pár hodin bavte a poté odinstalujte - nebo zaplaťte peníze navždy, abyste mohli pokračovat. Trochu hloupé na tak nenáročnou a jednoduchou hru. Jsem ochoten sledovat videoreklamy – ale nejsem ochoten utrácet peníze každý den věčně, abych mohl hrát takovou hloupou malou hru.
Hra je to dobrá. Jen vývojáři si dávají na čas dělat aktualizace.
Fantastická hra se skvělým stylem a skvělou hratelností, ale bohužel ji brzdí umělé čekací doby, které hráče nutí k drahokamům se skutečnými penězi. Uvědomuji si, že vývojáři dělají hry, aby vydělali peníze, ale musíme překonat tento strašný mechanismus. Rada pro vývojáře: přečtěte si poslední větu
Hrozně zábavné a nápad skvělí konečně dobrá hra na kterou jsem tak strašně dlouho čekal .Vždycky si stáhnu hru mam 1hodinu max. Ale tady vypadá že u týhle hry chvilku zůstanu!
Deep Town: Idle Mining Tycoon ስልት gnam
Super ikdyž se někdy seká
Opustil jsem hru minulý rok poté, co jsem vše zmaximalizoval. Jsem rád, že vidím tolik nových funkcí! Bohužel tam nebyl žádný cloud, takže jsem musel začít od nuly. EDIT: byl označen jako "pirát" pro skákání času. Aplikace mi nedala žádné varování/upozornění, že to bylo zakázáno, a najednou mi nebylo dovoleno účastnit se určitých činností.
Nuda, další hra kde bez mikrotransakcí si prostě nezahrajete už v brzké fázi hry. Strašná hra, ztráta času.
Brzy dojde k odinstalaci. Hráli jsme dlouho a doslova se dostali na konec hry. Více než rok do hry nepřibyly žádné nové přírůstky... Pokud chcete hru, která je úplně slepá a nikam nevede... pak je to ono.
hraju jiz po nekolikate a vzdy chytne
Hra se mi líbila, ale čas na přidání nového dolu je hrozný. Když přidáváte novou minu, můžete si myslet, že to může trvat stejně dlouho jako ta první, ale ne, první mina 1. úrovně trvá nasazení bitu 60 sekund, pak se čas neustále zdvojnásobuje. Právě teď trvá důl 1. úrovně 48 hodin. Poté jsem smazal, protože další bude trvat 96 hodin
Baví mě to i když je to dlouhé ale pořád něco nové a postupně dostáváme dál a dál
Získáte jednu jedinou hvězdu za to, že zimní akci uděláte 100% čistou reklamou pro hru. Respekt nulový. Nebudu dělat reklamu, tuto akci 100% vynechávám.
Nemohu sledovat reklamu na zvýšení inventáře, musím hru ukončit a znovu ji otevřít, prosím opravte to
Nevadilo mi, že ten hloupý robot přerušuje moji hru každých 30 sekund, když bude postupovat v papírově tenkém spiknutí, ale když zastaví moji hru, aby řekl hloupý vtip? Tam nakreslím čáru.
Je tu dost silná Česká základna chtěla by to češtinu, pak dám 5 hvězdiček A gemi by jste také mohli dávat více free přímo v nějakém dole
Nechápu
Nenechte roboty explodovat Chci zamoření roboty plss
Mrtvá hra. Nelze najít žádné aktivní hráče.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategi frk
Kdysi hrál uvidíme co se změnilo jinak klikaci oddechová hra do autobusu
Hra je průměrná, mechanika skvělá. I když zabíjí baterii na pozadí. Stejně jako mechanika craftingu, kde nemůžete vytvořit stanovené množství předmětů, takže pokud byste něco vytvořili, ujistěte se, že se brzy vrátíte nebo polibte své měděné tyče na shledanou
Tuhle hru opravdu miluji. Je to velmi jedinečná hra a příběh je vynikající. Mám také velmi rád hudbu. Jediný problém je, že nemohu přijímat žádná push oznámení. Je to velmi frustrující, protože nevíte, kdy roboti dokončili stavbu, aktualizaci nebo sbírání. Aktualizace: všechna má oznámení jsou zapnutá a vývojáři jsem již poslal e-mail.
Super hra bez reklam! 👌
Hra celkově dobrá. Ale je tam chyba. Když si chcete něco koupit s drahokamy, vaše těžce vydělané drahokamy jsou pryč, ale nedostali jste to, co jste chtěli. To je velmi trapné.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategi frk
Dobrý. Velmi poutavé, zvláště na začátku. Spravedlivé a možné postupovat s žádnými nebo minimálními výdaji (ačkoli možnost existuje). Můj jediný problém je v tom, že v koncovce toho opravdu není moc co dělat. Nakonec jsem to odinstaloval, protože po terraformování a *spoilerové události, která následovala*, jsem neměl žádné další cíle kromě pomoci jiným lidem se stejnou starou týdenní akcí a darováním materiálů na pomoc. Celkově to ale byla solidní zkušenost. 4/5.
Zábava na několik týdnů. Později je křivka progrese tak velká, že jste téměř nuceni věci kupovat. Hrálo se měsíc téměř každý den. Nikdy jsem ty "asteroidy" neviděl a s planetami to nemá nic společného. Alespoň to, co jsem očekával, ale pokud jsem toho nemohl dosáhnout za měsíc... pak můžete zvážit, že tam není. Koneckonců je to mobilní hra...
Sbíral jsem dva roboty, jednu budovu. Chtěl jsem zahájit další stavební projekt a dostal jsem „úplný aktuální úkol zahájit tento nový“ a stisknul „ano“. Zastavilo to jednoho ze sbírajících robotů, aby znovu přidělil? Ne, k dokončení stavebního úkolu bylo zapotřebí 88 drahokamů (těžký/nákladný zdroj). To je nějaký BS. A za měsíc+ jsem hrál hru, která se pravděpodobně nestala poprvé, jen poprvé, co jsem si toho všiml.
Hunter Assassin Action adm
Deep Town: Idle Mining Tycoon Стратегије vow
Deep Town: Idle Mining Tycoon ስልት gnam
Tlačítko cechu nefunguje. Děkuji za rychlou odpověď. Bohužel jsem přihlášen a satelitní parabolu jsem si již nechal vyrobit; vaše hra má na můj vkus příliš mnoho chyb. Také se zdá, že se jedná o nečinnou hru s velmi málo práce mezi jednotlivými relacemi nečinnosti ve srovnání s většinou titulů svého druhu. Kresba, příběh a koncept byly velmi skvělé, velmi mě mrzí, že váš herní design má špatný vkus/technické provedení.
Zábavná hra, dobře vyvážená a návyková! Přál bych si, aby přidali možnost nastavit crafting shop na "Make X number of a resource" namísto toho, aby jen vyrobili co nejvíce a vyčerpali své zdroje. Pokud potřebuji 300 měděný drát, měl bych být schopen ho nastavit na 300, ne vyrobit co nejvíce, dokud nespotřebuji všechny měděné tyče. Také pokud něco vyrábíte a upgradujete místnost pro výrobu, nemáte žádný způsob, jak přestat vyrábět. Během upgradu to prostě dělá nonstop...
Tato hra je jedinečná ve free-to-play aréně. Neexistují žádné otravné reklamy, které by přerušily vaši hru, pokud se nerozhodnete je sledovat kvůli nějaké výhodě – zdrojům nebo zvýšené produkci. Je to většinou sólová hra s týmovou funkcí, která umožňuje zvýšený zisk vzácných zdrojů. Je tu spousta obsahu, pokud se nenecháte unést až do konce, pak to skončí velmi rychle – vaše ztráta. Od doby, kdy jsem začal hrát v listopadu, došlo k několika aktualizacím uživatelského rozhraní, takže je jasné, že to vývojářům záleží.
Skvělá hra, skvělý koncept, jen si přeji, aby lidé uměli správně anglicky, tvořili dobré věty a podobně. Procházel jsem hrami jako blázen a hledal diamanty v surovém stavu, a tohle se mi přiblížilo, ale překlad ubírá kouzlo příběhu. Nakonec jsem toho spoustu přeskočil, kromě toho, který si stěžoval, že příběh nikdo nečte, což mě pěkně zasmálo.😁 Můj jediný další problém by byl s navigací. Je bolest posouvat věci, jako je přesouvat vysoké úrovně tam, kde jsou potřeba.️
Nemám ponětí, co dělám a proč – „výukový program“ nic nevysvětloval, jen „stiskněte toto a toto tlačítko“. Po úrovni 15 nebo tak se objevil 'poškozený blok', žádné vysvětlení, žádné zřejmé řešení, pokrok se zastavil. Špatný první dojem, pardon vývojáři, odinstalovali to.
Jednoduchá hra, snadno se do ní dostanete. Ale z nějakého důvodu vyrobené předměty, jako je rafinovaný olej, nepokračují ve výrobě, pokud je hra vypnutá. Kvůli tomuto problému jsem nyní selhal v několika denních questech a nyní si nejsem jistý, zda hra stojí za můj další herní čas.
Super,krásné po grafice a hratelnost dobrá.Na dlouho zabaví.
Hra je zajímavá a zábavná, ale reklamy na podporu ne vždy platí a reklamní síť očividně samotné reklamy řádně neprověřuje/nemonitoruje. (Kliknutím na x na některé reklamy se načte jejich web místo zavření přidání a „zpět“ přidání neopustí.)
Je tu opravdu otravná závada, kdy když použijete boost na něco dlouhého (jako je portol), časovač se místo dělení násobí, takže byste museli čekat den místo 6 hodin
Super hra
Nenačte průběh. Po aktualizaci jsem musel přeinstalovat, protože přestal fungovat, a pak jsem se pokusil načíst průběh, aby to nepomohlo. Zdá se, že mě to automaticky zachránilo v nové hře. Jako by to dávalo smysl. Poté, co jsem se pokusil projít tutoriál, abyste zjistili, zda se načte, nenačetl se. A řekl jsem, že načítám často. Špatná hra.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Стратегије vow
Víc než jejich jiný titul, stále dobrá práce na tématu/vizuálu. Nejsou však nejlepší na mobilní hratelnost, ale na rozdíl od mnoha jiných her pro telefony alespoň převyšují stinné věci. Ačkoli oba jejich tituly nemusí mít nejlepší tok pro hlavní objekty a vedlejší cíle. Doporučuji vyzkoušet. Také jsem jen v zóně 1 z 10. Některé věci se mohou trochu změnit nebo být trochu ohromující.
Hra je velmi povedená a líbí se mi. Je tu jedna velká chyba, která se děje již podruhé od instalace hry (hádám, že se objeví pouze na mém zařízení, protože ji moji přátelé nemají). Každé patro ze země je neviditelné nebo průhledné. Jediná věc, kterou vidím, je, jaké předměty vyrábím. Toto je hlavní chyba, která mi brání udělit 5 hvězdiček
Zábavné začít, ale postup na vyšší úroveň je velmi pomalý a drahý
Přívětivé herní prostředí, dobrovolné reklamy, klidná výrobní hra. Drobný nedostatek je neustálá potřeba skákat mezi sklady a výrobními patry a nadbytečné množství důlních pater. Lze doporučit bez menších výčitků.